Deep Blue Telecom News

Kilde

 

Beskytte din virksomhed fra telefon Hacking med svig skærm

 

Tænk på telefon hacking og du tænke sikkert på de på igangværende undersøgelser af nogle af landets største aviser, hvad du kan ikke tænke på er kriminelle hacking i telefonsystemer af virksomheder til ulovligt generere indtægter, men denne type af hacking er faktisk den største kilde til svindel i Det Forenede Kongerige og koster britiske virksomheder over £1 milliard om året.

 

Udvaskning somre og Openreach forsinkelser

 

Fodbold er tilbage i fuld sving, skolerne er ved at åbne deres døre klar til den nye valgperiode, sommeren snoede og vi er at få likvideret! Fra begyndelsen af år hosepipe forbud til oversvømmelser og nogle af højeste niveauer af regn siden optegnelser begyndte i mindre end et par måneder, har denne sommer været en klæg en mildt og det ligner banke på virkningerne af denne unseasonal vejr er indstillet til at være til stede længe efter vores (næsten ikke-eksisterende) tan linjer har falmet!

 

Avanceret advarsel til vores kunder i 01423

 

Der er planlagt udveksle virker planlagt på ons 17 Aug, der kan påvirke nogle bredbånd brugere i området 01423. Værker udføres kan nogle brugere opleve et fald i tjeneste for 10-15 minutter. Hvis du oplever et tab af tjenesten for længere end denne switch off din router, henstår i 5 minutter og derefter genstarte det. Hvis dette ikke løser problemet så kontakt venligst kontoret på 0844 848 2300

 

Zen bredbånd – phishing-svindel

 

Nogle Zen internetkunder har rapporteret, at få e-mails hævder at være fra Zen. E-mailen, at deres tjeneste vil snart blive opsagt og giver dem et klik via link for at gå til, hvis de ikke vil miste deres bredbåndsforbindelse.

 

Dette er ikke en e-mail fra Zen, det er et phishing-bedrageri til formål at samle slutbrugeren data, hvis nogen kunder modtager denne e-mail de anbefales ikke at klikke på linket eller give ud nogen af deres detaljer. Zen er i øjeblikket ved at undersøge dette spørgsmål.

 

En ny tilføjelse til familien Fibre!

 

Deep Blue er glade for at annoncere lanceringen denne uge af deres nyeste Fibre bredbånd pakke; Fibre Lite.

 

Prissat på £30 (ex moms) pr. måned og med en 20GB download ydelse, Fibre Lite pakke er ideel til små virksomheder og hjemmebrugere. Hvis du vil vide mere, så tøv ikke med at kontakte kontoret på 0844 848 2300.

 

En bevægende historie

 

Forestil Dem, det er din første dag i et helt nyt kontor. Kontorerne er på plads, pc'erne op og kører, kunder har fået oplyst – men din telefoner fungerer ikke. Dette er en alvorlig krise for enhver virksomhed, der afhænger af opkald eller internettet for sin virksomhed.

 

Hvis du står kontor flytning, 101 ting at arrangere, annullere, pakke og arrangere men din telefonlinjer og tal er et problem, du kan være helt afslappet omkring. Deep Blue er erfarne i at sikre en gnidningsløs overgang mellem lokationer, flytte overtager kommunikationen med BT og sikre alle dine tjenester med dig – herunder bredbånd.

 

Taler bredbånd til virksomhed

 

Internettet er nøglen til så mange aspekter af erhvervslivet i dag, men med nogle udbydere det er ikke altid klart hvad du får. Nedenfor er nogle af de centrale områder, vi får spurgt om, til at hjælpe dig med at forstå bredbånd til din virksomhed.